Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Thu, 10 Jun 1999 06:26:13 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: money
To: Sabdani Bateng <mrdanie@rocketmail.com>

Assalammualaikum....

Saya dah dapat dah dan dah gunakan dah... terima
kasih dan saya dah beitahu ayub dah....

pasal scanner tu... nanti saya uruskan kat sini...
bila jangkanya ridzuan nak datang dan stay kat
mana... bilik apa? dan jangan lupa bawa sekali
apa-apa resit atau apa-apa yang berkaitan....
senang nak rujuk nanti.

aku ada hantar gambar di email kau... harap dapat
beri pada ros.


Wassalam.


===

Madzani @ Saidie Nusa
1-8-1, Pantai Hillpark, Fasa 2, Jalan Pantai Dalam
59200 Kuala Lumpur
603-4317100
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
In the beginner's mind there are many
possibilities, but in 
the expert's mind there are few. 
-- Shunryu Suzuki



---Sabdani Bateng <mrdanie@rocketmail.com> wrote:
>
> a'kum salam 
> 
> semalam aku dah masukkan rm 100.00 kat akaun
giro kamu.
> duit ini daripada ayub.  dia suruh aku masukkan. 
> kalau dah dapat bagi tau ngan segera.
> 
> scanner yang kita beli hari tu aku mau kau tolong
> guarantte kat kedai kita membeli hari tu, nanti
aku
> kirimkan dengan ridzuan basnih.  so aku mau kau
ambil
> sama dia nanti bila dia phone kamu di sana nanti. 
> kemungkinan awal julai ni.
> 
> sekian saja 
> 
> wassalam
> 
> 
> 
> 
>
_________________________________________________________
> DO YOU YAHOO!?
> Get your free @yahoo.com address at
http://mail.yahoo.com
> 
> 

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved