Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Mon, 14 Jun 1999 23:56:04 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: hai too..
To: "nur ruslainy mohd.rozali" <rosfina_35@hotmail.com>







---"nur ruslainy mohd.rozali"
<rosfina_35@hotmail.com> wrote:
>
> emm..ros sekarang kat sekolah bestari menengah
jenis kebangsaan 
> dindings..

Dinding, Perak ke? atau ada tempat lain lagi....
yealah manalah tau Dinding, rumah..... kalau macam
tu mesti kenal sangat dengan Ci dengan Cak....
kenal tak...?

aliran sains..actually 4A n 4B is..A-BI,M3,AG,KHB, 
> B-BM,SC,GEOG,SEJ..

wui terrornya dia..... boleh ajar saya tak, saya
nak ambil bahagian sains pula, bidang art's nie
tak jamin sangat masa depannya....

em..about my family lak...ader 2 siblings..ros
bongsu n 
> sulung abang..now,at JAPAN..belaja lagi..amik
course SCIENCE COMPUTER...dah 
> setahun lebih kat sana..lagi 4 tahun kot..tengok
la..dia kata nak amik 
> exprience setahun..

seorang abang, jadi main internet nie selalu
sangatlah chat atau email dengan abang yea....?
Kat jepun tu area mana, tokyo ke, Hakkaido ke,
atau kyoto?.... Ros mesti dah reti berbahasa jepun
yek...?

emm..papa lak keje kat TLDM..pangkat pegawai waran 
> {I}..sekarang nih belayar ke SABAH..

rapat tak dengan Papa... yealah sekarang nie ramai
yang mengadu tak berapa rapat dengan Papa dan Mama
sebab selalu sangat mereka nie sibuk.... harap Ros
tak macam tu yea....? Kan dah ada Internet
bolehlah Chat dengan Papa dan Mama, kalau boring
sangat boleh Chat dengan saya, tapi agak terhadlah
juga kerana saya sekarang nie bukan selalu sangat
masuk Internet sebab nak belajar lagi.... tapi
setakat Chat sekali-sekala denga Ros to tak
menjadi masalah.... tentukan jea masanya atau
kalau tak nak boleh juga email saja....

mama lak..seorang businesswomen..ros lak 
> still belaja lagi kat sekolah nih..actually..ros
sekarang nih ader 
> sekolah..sajer bukak komp jap..sekolah nih ader
lab sendiri..cadangan setiap 
> kelas mempunyai satu buah komputer..anyway,it's
cadangan..tak tau bila 
> diorang buat..ros sajer ajer send with
image..sesajer ..datang rajin 
> lak..!!ok,bubye wasalam.

la saya tak jadi masalah kalau image tu sekali
tetapi lainlah dengan server Rocketmail nie sebab
dia eruntukkan 3 MB saja, kalau Hotmail tu tak apa
ler juga... tapi untuk Ros, saya tak kisah.... Oh
ya selain rocketmail nie saya ada Hotmail juga,
namanya sama, Dinakan dan juga ada di Yahoo. tapi
paling baik hantar guna rocketmail saja.... sebab
ini yang selalu saya gunakan.Selain email nie, ros
ada email lain tak?

Oklah Ros....
takat ini dulu yea....

Wassalam


> 
> 
> 
> 
>
______________________________________________________
> Get Your Private, Free Email at
http://www.hotmail.com
> 
===

Madzani @ Saidie Nusa
1-8-1, Pantai Hillpark, Fasa 2, Jalan Pantai Dalam
59200 Kuala Lumpur
603-4317100
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
Yield to Temptation...  it may not pass your way
again.
-- Robert Heinlein

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved