Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Thu, 17 Jun 1999 00:07:32 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: akum..
To: "nur ruslainy mohd.rozali" <rosfina_35@hotmail.com>



> 
> -jangan nak memain lak..!!nih nak mare
nih..!!ros tak memainlah..dah name 
> sekolahnyer begitu..!!nak buat macam mana..!!tak
kan ros nak ubah lak..!!
> 

janganlah mare... kalau Ros Mare nanti cepat tua
tau!.... tapi apa-apa hal saya minta maaf yea..???
maafkan lah saya yea.... Nie Ros tak bagi tau pun
sama ada di Perak atau di lokasi lain manalah tau
kat Kedah ke, Selangor ke, KL ke.... kalau kat KL
bolehlah saya belanja nanti.... tapi lepas dapat
Biasiswa saya ler... lain-lain hal nanti kita
bincang.




> >wui terrornya dia..... boleh ajar saya tak, saya
> >nak ambil bahagian sains pula, bidang art's nie
> >tak jamin sangat masa depannya....
> -iskh..jangan memuji sangat..!!ajar..?nak
ajarkan aper..?!tak tau la..!!

la... nak belajar pasal sains ler.... terutamanya
Kimia, Fizik, add. Math, Bio, dan lain-lain....
kan ke saya kata nak ambik jurusan sains pula
terutama 'IT'

> 
> seorang abang, jadi main internet nie selalu
> >sangatlah chat atau email dengan abang yea....?
> >Kat jepun tu area mana, tokyo ke, Hakkaido ke,
> >atau kyoto?.... Ros mesti dah reti berbahasa
jepun
> >yek...?
> -yap.!!tak sangat..kami tak chat kat Mirc..tapi
kami chat guna PowWow
> leh bercakap...tak yah menaip lagi..!!tu yang
best..!!insyaallah,nak beli 
> kamera..nak buat video conferencing..

PowWow?, apa binatang tu.... saya nie jahil sikit
tentang program tu..... kalau satakat Video Conf.
tu taulah sikit-sikit... lain-lain belum pasti
lagi.... boleh beritahu saya tak dan bagaimana nak
guna....


> -dua-dua saya sayang..!!buat masa nih kami tak
der masalah..!!kami adalah 
> keluarga bahagia..!!saya nih tak selalu main
chat..!!papa tak suka..!!kena 
> amik hati gak..!!kenkadang main gak..!!


Alhamdulillah, rupa-rupanya Ros nie anak
kesayangan jugalah kan?.... semua papa beri dan
papa sayang agar tak salah guna komp. 





> -oo..i see..tak per la..ros guna addmail nih aje
lah..tak der masalah..!!
> -ros_mamat@hotmail.com{untuk abang ros ajer..}

nama abang ros bermula dengan perkataan Mamat tak
atau nama tu adalah panggilan manja abang Ros....?

> -rosfina_35@hotmail.com
> -farisha@zdnetmail.com

Kenapa nama nie lain pula, sapa nama sebenar Ros
nie.... nie nampak dah keliru dah saya nie, sebab
nama nie pernah familiar dulu dengan saya tapi tak
pasti sapa dia.... dah lupa....., kalau boleh nak
tahu nama penuh Ros dan nickname sekali yang
pernah Ros gunakan.

> -nirvana_ros@yahoo.com
> -rosfina@smjkdgs.edu.my{sekolah punyer}
> -ok lah..takat nih..!!bubye..!!
> 

Oklah Ros, mungkin ros nak kenal lebih lanjut apa
kegiatan saya di sini, ros boleh tengok saya di 

http://members.tripod.com/sejarahum

Wassalam


> 
banyaknya email, 


>
______________________________________________________
> Get Your Private, Free Email at
http://www.hotmail.com
> 
===

Madzani @ Saidie Nusa
1-8-1, Pantai Hillpark, Fasa 2, Jalan Pantai Dalam
59200 Kuala Lumpur
603-4317100
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
Friendship is like money, easier made than kept. 
--Samuel Butler
_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved