Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Thu, 19 Aug 1999 03:07:57 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Maafkan saya
To: asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com>
Assalamualaikum,

As, saya minta maaf sekiranya ada kesilapan dan
kesalahan yang saya lakukan.

Tentang usrah, sya arasa dah sampai masanya saya
berterus terang kepada As, Sebenarnya saya tak
kisah sangat kiranya As tak dapat mengikuti Usrah,
cuma saya rasa tak salah kiranya setiap minggu
artikel yang saya dapat saya serahkan kepada As,
tapi tak tahu bagaimana nak serahkan kepada As?...
As ada cadangan bagaimana?

satu lagi, kalau As perlukan bantuan (anything)
hubungi saja saya di rumah jam antara 10.30 malam
ke atas no. tel ; 03-7542827. dan kalau kat
pejabat 03-2944264 sambungan 345. insyaAllah saya
akan cuba bantu. selain itu datanglah ke tapak
hari Kokurikulum pada 11 & 12 Sept di KPS. sebab
saya akan membuat pertunjukan web mastering.

Ok. Itu saja... email tau..

wassalam



===

Madzani @ Saidie Nusa
http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms

Fiction reveals truths than reality obscures.
-- Jessamyn West



---asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com> wrote:
>
> 
> hai...ni hah orang ler...heleh..konon ler
tu.hai,kiter ni banyak keje
> bukan ler nak minta dibantu...tapi faham-faham
je ler....kalau nak
> tolong taipkan assigment tu...boleh sangat
ler...ni orang nak pesan
> ni...kalau bab usrah atau abim tu...jangan ler
babitkan kawan-kawan
> kiter yang lain...sebab diorang tu bukan kpij
ler....tapi ni rahsia
> ler...jangan ler habaq kat diorang lak...oker
ler bye...
> --- Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com>
wrote:
> > 
> > ---asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com>
wrote:
> > >
> > > 
> > > HAI...NI LER KITER...HAH NI ORANG BALAS EMAIL
> > NIH...TAPI TAK TAU NAK
> > > KATA APA..LAGIPUN BANYAK LAGI KEJE YANG TAK
> > SIAP...OKER LER...STOP SINI
> > > KER...
> > 
> > kesian yea.... namun sebagai sahabat/abang
apa-apa
> > hal saya akan bantu kiranya terbantu ...
> > hehehehe... jangan ler keran banya kerja maka
> > banyak tak dapat dilakukan.... 
> > 
> > Ok... kelau banyak sangat kerja macam menap....
> > saya boleh bantu.... akan ditaip kat rumah saja
> > tau... guna PC... kalau sempat download dalam
> > email As.... kalau lain-lain hal tu tak tahu
lagi...
> > 
> > Saya nie kerja makan gaji buta jea... yealah tak
> > ada kerja dalam minggu ini... tak tahulah kalau
> > minggu depan....
> > 
> > Ok... wassalam.
> > 
> > 
> > ===
> > 
> > Madzani @ Saidie Nusa
> >
http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
> > dinakan@rocketmail.com
> > http://members.tripod.com/madzani =
> > http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
> > 
> > Until you make peace with who you are, you'll
> > never be content with what
> > you have.
> > -- Doris Mortman
> >
_________________________________________________________
> > DO YOU YAHOO!?
> > Get your free @yahoo.com address at
> > http://mail.yahoo.com
> > 
> > 
> 
>
_________________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Get your free @yahoo.com address at
http://mail.yahoo.com
> 
> 

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved