Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Sun, 18 Jul 1999 18:52:09 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: Re:
To: nazalakma suhaida <naza1306@hotmail.com>
Assalamualaikum,

Ma, Maaf kerana lama tak menghantar email kepada
Ma, Sebenarnya saya kena siapkan hompej secepat
mungkin supaya saya boleh habis belajar lebih awal
daripada jangkaan awal. Saya sebenarnya telah buat
hompej itu di http://members.tripod.com/sejarahum 
tetapi dekan mahu tengok dulu semuanya lengkap.
Nantilah kalau ada apa-apa saya akan maklumkan.
Ini bermakna saya boleh habis pada september ini
dan balik kampung. hehehehe....

Ma macam mana pula?.


nanti saya emial lagi... balas tau..

Wassalam.





===

Madzani @ Saidie Nusa
1-8-1, Pantai Hillpark, Fasa 2, Jalan Pantai Dalam
59200 Kuala Lumpur
603-4317100
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
Only those who dare to fail greatly can ever
achieve greatly.
--Robert F. Kennedy



---nazalakma suhaida <naza1306@hotmail.com> wrote:
>
> Waalaikumussalam....
>   Alhamdulillah....ma kat sini sihat
walafiat...harap2 mad pun cam tulah 
> jugak....
>   ma sekarang nie sedang bercuti....baru je
balik petang semalam...cuti 
> apa....balik nie pun sebab kena buat survey
untuk paper pembangunan 
> berteraskan islam di kelantan...so, terpaksalah
balik....
> sekarang nie ma kat bandar tanah merah....tadi
pergi sekolah lama...
> jumpa guru2....rinduuuuu.....
>   hari rabu...malam... ma balik usm
semukla...alah, balik sini kejap 
> jea.....
>   kaylah...ma dah nak balik nie....nanti lewat
pulak sampai kat rumah...jeli 
> dengan t.merah tu...sejam perjalanan....
>   bubbye....jaga diri elok2.....
> 
> 
> >From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com>
> >To: nazalakma suhaida <naza1306@hotmail.com>
> >Subject: Re: Re:
> >Date: Wed, 7 Jul 1999 23:53:25 -0700 (PDT)
> >
> >Assalamualaikum,,,
> >
> >
> >Ma,
> >
> >Saya doakan Ma sihat walafiat.
> >
> >Oh ya, kalau macam itu memang patutpun ma tak
> >dapat pergi UM... InsyaAllah hujung bulan Julai
> >ini Konvo UM, tak nak datang ke... masa ini
adalah
> >masa konvo sistem Penggal... nanti hujung bulan
> >Ogos baru sistem semester punya student.
> >
> >Kalau tak ikut persatuan, jadi kalau macam itu
> >pasti persatuan lembap sebab kalau semua nak
fikir
> >tentang pelajaran saja dan tiada ko nya, pastilah
> >persatuan lembap.... Ish.... jangan macam itu
> >Ma.... tapi kalau memang benar tak berpersatuan
> >itu boleh menjamin kelulusan yang tinggi tak apa
> >juga... saya tak boleh... sebab kalau tak
> >berpersatuan tetapi keputusan merosot pula...
> >lkangsung tak ada alasan pula kenapa tak dapat
> >tinggi heheheheh...
> >
> >Ma, kalau nak telefon saya kenalah telefon
selepas
> >jam 12.30 tengahmalam... sebab sekarang nie saya
> >partimer kerja....
> >
> >nanti jumpa lagi...
> >
> >balas tau...
> >
> >Wassalam
> >
> >
> >
> >===
> >
> >Madzani @ Saidie Nusa
> >1-8-1, Pantai Hillpark, Fasa 2, Jalan Pantai
Dalam
> >59200 Kuala Lumpur
> >603-4317100
> >dinakan@rocketmail.com
> >http://members.tripod.com/madzani =
> >http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
> >If everything is coming your way, you're in the
> >wrong lane.
> >
> >
> >
> >---nazalakma suhaida <naza1306@hotmail.com>
wrote:
> > >
> > > Waalaikumussalam...
> > >   apa khabar....
> > > tugasan..memang banyak betul...dah lah kena
> >hantar pada tarikh yang
> > > berdekatan....ader tu pada hari yang
> >sama..tension betul....
> > >   insyaallah, dah memang kena
bersabar....kalau
> >tak, tak jadilah pulak
> > > assigment tu...ma banyak kena buat kajian
> >luar...nasib baik member satu
> > > group tu ada kereta...mana2 nak pergi pun
> >senang...ma satu group 4
> > > orang...semua pompuan...senang sikit buat
> >kerja....
> > >   sekarang nie..ma dah tak join mana2
> >persatuan...malaslah....masa untuk
> > > study pun tak cukup....tentang gi um
> >tu...rasanya tak jadi ler...kalau ma
> > > pergi pun, mungkin ma akan pergi ngan member
> >jea...
> > > lagipun kakak dia ada kat kl...ma dengan dia
dah
> >macam adik beradik...
> > > so, tak kisahlah..
> > >   kaylah....ma stop kat sini dululah..jumpa
lagi
> >di lain email...
> > > bye bye....take care...
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
> > >
>
>______________________________________________________
> > > Get Your Private, Free Email at
> >http://www.hotmail.com
> > >
> >
>
>_________________________________________________________
> >DO YOU YAHOO!?
> >Get your free @yahoo.com address at
http://mail.yahoo.com
> >
> 
> 
>
______________________________________________________
> Get Your Private, Free Email at
http://www.hotmail.com
> 

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved