Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Wed, 4 Aug 1999 01:05:44 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: sesaje jek...tak boleh ke?
To: asrien79@yahoo.com
Assalamualaikum,

ler.... saya lepak kat sini nie sebab tak ada
kelas... sebab itulah istimewanya Jabatan Sejarah,
benarkan pelajar tak payah datang kuliah dan
tutorial...kha... kha... kha...

Ala saja jea nak promote... kalau selalu sangat
tengok TV tu, dan sekarang kurang dah, jadi kalau
kat TV ada iklan... apa salahnya kat Komp. ada
iklan juga kan?

Ala, bukan nak pujuk masuk Jabatan Sejarah pun,
menyemak saja kat jabatan sejarah, kalau selalu
macam ini akan fail... kalau nak tahu di Fakulti
Sastera dan sains Sosial nie, jabatan yang pernah
menyebabkan pelajarnya terbuang Universiti jabatan
sayalah. jadi hati-hati kalau mahu ambil... nanti
asyik dapat FFFFFFFFFF jea..... hehehheehhe.

Memang nak belanja minum, itupu kalau sudi, tapi
kalau tak... tak apa lah...

Tang kawan tu... Ok aku minta maaf.... tapi dia
nie cutelah.... muka bulat... jangan salah tafsir
pula tau..

Oklah

Wassalam.




===

Madzani @ Saidie Nusa
http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms

I do not envy you the headache you will have when
you awake.  But in 
the meantime, rest well and dream of large women.
-- The Man in Black



---asnuurien najma <anas_8074@hotmail.com> wrote:
>
> ni nak jawab.apasal selalu sangat kat sini?tak
ada kelas ke? apa yang best 
> sangat kat BP?memang best dan banyak
kelebihannya.. kalau nak tau,datang 
> sendiri...kalau datang terus tak nak balik sebab
rasa best dan best..pasal 
> nak ambik antro & sosio tu... sukalah..
kenapa?nak promote sejarah 
> ke?apalah...macam cikgu kitorang plak! apa
keistimewaan sejarah?berikan 1001 
> alasan.. kenapa? maahad kan glamour.. hah ni
yang nak letak homepage jabatan 
> sejarah siap dengan peraturannya sekali kenapa?
tu kira promotelah tu.. tak 
> apa kitorang tetap tak tergugat untuk keluar
dari antro masuk ke sejarah... 
> gambar apa benda binatang tu? ingat lawa sangat
ke?ataupun..nak tunjuk 
> terror kat kita!kehapa cakap kawan kita tu budak
jawa?tak baik tau!dia kata 
> dia nak jahit mulut awak!ada faham?ooo....nak
ajak minum tu nak belanja ke? 
> kalau belanja ..tak kisah.tapi kita busy sebab
petang ni ada kelas 
> lagi...okeylah..dah habis dah.. ada lagi nak
cakap?tak ada kan... so, kita 
> nak stop sini dulu.tapi sebelum tu nak tanya
lagi soalan ulangan,lepak kat 
> sini selalu tu,tak ada kelas ke?
> 
> 
>
______________________________________________________
> Get Your Private, Free Email at
http://www.hotmail.com
> 

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved