Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
prev next
Back to Sent

Date: Fri, 6 Aug 1999 00:43:04 -0700 (PDT)
From: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> Add to Address Book
Subject: Re: Nak gambar tak?
To: asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com>
Assalamualaikum,

La.... mare pulak dia.... bukannya apa, sebenarnya
saya pun kurang pasti apa yang saya taip hari tu,
kan ke malam itu saya kata ada kelas. Masa itulah
saya menaip. Masa menaip tu kena tengok-tengoklah
juga pensyarah. Walaupun memang benar asyik
menghadap komputer tetapi masa dia mengajara
kenalah juga hormat. 

Rasanya tentang perang tu dan pedang tu saya
mungkin ingat sikit. Nak terangkan ialah; kalau
kita nak buat sesuatu biarlah telah punya ilmu
yang mendalam dan telah diperbaiki. Yealah kan ke
As telah merasa inferiority terhadap cabaran saya
dengan cara As menaip. Bukan apa sebagai satu
pendorong semangat saja sebenarnya itu. Tetapi
kalau itu disalah tafsirkan dan juga menganggap
itu sebagai kurang baik, rasanya tak usah peduli
saja ayat itu. Tetapi kiranya itu sebagai satu
cabaran yang boleh mendorong As untuk memperbaiki
diri, Alhamdulillah. Saya sebenarnya juga berasal
daripada "kosong" maknanya saya bermulaa dari tak
tahu kemudian tahu dan kemudian cuba memahami.
Sekarang mungkin kawan-kawan dan pensyarah boleh
berbincang hal ini dengan saya. maksud saya
tentang progremmer. Dulu saya dicabar kerana
mengambil Sejarah yang tiada 'Value' tetapi saya
skarang dah buktikan bahawa semua itu tak betul
dan begitu juga cabaran saya kepada As. Jangan
ambil hati sangat.

Sebagai pelajar Fakulti Sastera dan sains Sosial
pemahaman tentang bahasa amat penting. Tak ada
apa-apa sebenarnya. Saja jea nak promote web site
saya kepada As. Walaupun dah menjelajah ke web
site saya tetapi mungkin ada beberap site yang As
tak jelajahi jadi itu sebabnya saya nak uji sikit.

Oklah itu saja. Selamat belajar.

Wassalam.

===

Madzani @ Saidie Nusa
http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
dinakan@rocketmail.com
http://members.tripod.com/madzani =
http://www.egroups.com/list/usrahpkpms

Man is the only animal that blushes - or needs to.
--Mark Twain



---asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com> wrote:
>
> 
> assalamualaikum.apalah dia ni,buat kerja yang
bukan-bukan
> aje...anyway,thanks lah pasal gambar tu.Abang
nitulis apa tu?Kita tak
> faham lah...yang pasal pedanglah...pasal
berperanglah..pasal
> melawanlah...hai tak faham kita.Kenapa kita ada
melawan abang ke?Hai
> lagilah tak faham kita.
>   Niyang pasal sajak tu...lagi kita tak
faham.Boleh tolong terangkan
> tak? Apalah dia ni..entah apa-apa entah.Tu bila
masa buat benda alah
> tu?Okeylah..kita stop dulu..Tapi soalan
penting,sajak tu untuk
> siapa?That's all.
> Wassalam.
> --- Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com>
wrote:
> > Assalamualaikum,
> > 
> > hah ini gambar aku masa aku mula-mula masuk
kat UM
> > nie... kira handsome jugalah, yealah latar
belakang
> > tu adalah merupakan lambang Kota Kosmopolitan
dan
> > gambar ini diambil di daya bumi.... dah pernah
pergi
> > bergambar kat Daya bumi ke belum, kalau belum
baik
> > bergambar cepat, buat kenangan.
> > 
> > lagi satu, dah masuk bahagian homepage saya
dan baca
> > horoscope ke? kalau belum bacalah kat;\
> > 
> > http://members.tripod.com/Madzani/bintang.html
> > 
> > Wassalam
> > 
> > 
> > 
> > ===
> > 
> > Madzani @ Saidie Nusa
> >
http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
> > dinakan@rocketmail.com
> > http://members.tripod.com/madzani =
> > http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
> > 
> > Furious activity is no substitute for
understanding.
> > -- H. H. Williams
> > 
> > 
> > 
> >
_________________________________________________________
> > DO YOU YAHOO!?
> > Get your free @yahoo.com address at
> > http://mail.yahoo.com
> > 
> 
> > ATTACHMENT part 2 image/jpeg name=8.jpg
> 
> 
>
_____________________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Free instant messaging and more at
http://messenger.yahoo.com
> 
> 

_________________________________________________________
DO YOU YAHOO!?
Get your free @yahoo.com address at http://mail.yahoo.com


  
prev next
Back to Sent


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved