Make your own free website on Tripod.com
Read Message[Help]
next
Back to Madzani

Date: Thu, 19 Aug 1999 19:33:44 -0700 (PDT)
From: asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com> Add to Address Book
Subject: Re: Maafkan saya
To: Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com>

Assalamualaikum....
hai.. ni kiter ler,saper lagi yang nak rajinkan tangan kasi email kat
awak...betul tak? hei, ooo....pasal usrah tu...kiter tak kisah
sangat...nak kasi bole tak kasi pun bole.....hah kalau nak kasi
tu...letak ler kat letter box kolej 10...kan dah tau nama kiter
sebenarnyer kan...so apalgi?cari ler kat huruf A....oker ler...byer.
Wassalam.
--- Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com> wrote:
> Assalamualaikum,
> 
> As, saya minta maaf sekiranya ada kesilapan dan
> kesalahan yang saya lakukan.
> 
> Tentang usrah, sya arasa dah sampai masanya saya
> berterus terang kepada As, Sebenarnya saya tak
> kisah sangat kiranya As tak dapat mengikuti Usrah,
> cuma saya rasa tak salah kiranya setiap minggu
> artikel yang saya dapat saya serahkan kepada As,
> tapi tak tahu bagaimana nak serahkan kepada As?...
> As ada cadangan bagaimana?
> 
> satu lagi, kalau As perlukan bantuan (anything)
> hubungi saja saya di rumah jam antara 10.30 malam
> ke atas no. tel ; 03-7542827. dan kalau kat
> pejabat 03-2944264 sambungan 345. insyaAllah saya
> akan cuba bantu. selain itu datanglah ke tapak
> hari Kokurikulum pada 11 & 12 Sept di KPS. sebab
> saya akan membuat pertunjukan web mastering.
> 
> Ok. Itu saja... email tau..
> 
> wassalam
> 
> 
> 
> ===
> 
> Madzani @ Saidie Nusa
> http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
> dinakan@rocketmail.com
> http://members.tripod.com/madzani =
> http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
> 
> Fiction reveals truths than reality obscures.
> -- Jessamyn West
> 
> 
> 
> ---asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com> wrote:
> >
> > 
> > hai...ni hah orang ler...heleh..konon ler
> tu.hai,kiter ni banyak keje
> > bukan ler nak minta dibantu...tapi faham-faham
> je ler....kalau nak
> > tolong taipkan assigment tu...boleh sangat
> ler...ni orang nak pesan
> > ni...kalau bab usrah atau abim tu...jangan ler
> babitkan kawan-kawan
> > kiter yang lain...sebab diorang tu bukan kpij
> ler....tapi ni rahsia
> > ler...jangan ler habaq kat diorang lak...oker
> ler bye...
> > --- Labuan Kota Belud <dinakan@rocketmail.com>
> wrote:
> > > 
> > > ---asnuurie najma ahmad <asrien79@yahoo.com>
> wrote:
> > > >
> > > > 
> > > > HAI...NI LER KITER...HAH NI ORANG BALAS EMAIL
> > > NIH...TAPI TAK TAU NAK
> > > > KATA APA..LAGIPUN BANYAK LAGI KEJE YANG TAK
> > > SIAP...OKER LER...STOP SINI
> > > > KER...
> > > 
> > > kesian yea.... namun sebagai sahabat/abang
> apa-apa
> > > hal saya akan bantu kiranya terbantu ...
> > > hehehehe... jangan ler keran banya kerja maka
> > > banyak tak dapat dilakukan.... 
> > > 
> > > Ok... kelau banyak sangat kerja macam menap....
> > > saya boleh bantu.... akan ditaip kat rumah saja
> > > tau... guna PC... kalau sempat download dalam
> > > email As.... kalau lain-lain hal tu tak tahu
> lagi...
> > > 
> > > Saya nie kerja makan gaji buta jea... yealah tak
> > > ada kerja dalam minggu ini... tak tahulah kalau
> > > minggu depan....
> > > 
> > > Ok... wassalam.
> > > 
> > > 
> > > ===
> > > 
> > > Madzani @ Saidie Nusa
> > >
> http://www.planetall.com/main.asp?s=1043&cid=164812 
> > > dinakan@rocketmail.com
> > > http://members.tripod.com/madzani =
> > > http://www.egroups.com/list/usrahpkpms
> > > 
> > > Until you make peace with who you are, you'll
> > > never be content with what
> > > you have.
> > > -- Doris Mortman
> > >
> _________________________________________________________
> > > DO YOU YAHOO!?
> > > Get your free @yahoo.com address at
> > > http://mail.yahoo.com
> > > 
> > > 
> > 
> >
> _________________________________________________________
> > Do You Yahoo!?
> > Get your free @yahoo.com address at
> http://mail.yahoo.com
> > 
> > 
> 
> _________________________________________________________
> DO YOU YAHOO!?
> Get your free @yahoo.com address at
> http://mail.yahoo.com
> 
> 

__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Bid and sell for free at http://auctions.yahoo.com


  
next
Back to Madzani


RocketMail - © 1997 Four11 Corporation - All Rights Reserved